CANICULĂ. Sună la 021/9644 dacă ți se face rău

Primăria Sectorului 1 vine în sprijinul bucureștenilor care sunt afectați de temperaturile ridicate din această perioadă.

Administrația locală a Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, pune la dispoziția cetățenilor două numere de telefon – 021/9644 sau 0762.251.007- apelabile 24 de ore din 24, unde aceștia pot suna dacă li se face rău din cauza vremii caniculare.

Astfel, persoanele afectate de caniculă pe domeniul public al sectorului 1 sau cetățenii din această zonă administrativă cărora li se face rău la domiciliu din cauza temperaturilor extreme, pot apela cele două numere de telefon, iar Ambulanța Socială a Complexului Multifuncțional Caraiman se va deplasa de urgență la fața locului pentru a le acorda gratuit asistența medicală de care au nevoie.

Totodată, dacă persoana afectată de caniculă are nevoie de investigații medicale mai amănunțite va fi transportată la sediul Complexului Multifuncțional Caraiman, Strada Caraiman nr. 33 A, care dispune de cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație. În plus, dacă situația o impune, Ambulanța Socială a Complexului Multifuncțional Caraiman va asigura gratuit transportul acestor persoane la un alt spital din Sectorul 1.

Centru medical de excelență pentru persoanele cu venituri reduse

Complexul Caraiman a fost deschis în anul 2008, fiind primul centru medical deschis în România de o autoritate locală, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse.

Primăria Sectorului 1 oferă, prin Complexul Caraiman, o gamă largă de servicii medicale gratuite pentru bucureştenii cu venituri reduse sau fără venituri din Sectorul 1 care au probleme de sănătate: consultaţii, tratamente şi analize medicale, servicii medicale gratuite la domiciliu pentru pensionari etc.

Situat într-o clădire modernă, consolidată şi reabilitată, centrul medical deschis de Primăria Sectorului 1 dispune de cabinete dotate cu tot ceea ce este necesar pentru o asistență medicală de calitate. Ultimele cabinete au fost înființate în data de 1 iunie 2017 și au următoarele specializări: ORL, obstetrică - ginecologie, urologie, cardiologie și pediatrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel