Caniculă extremă în Anglia. Polițiștii au salvat mai mulți câini lăsați cu orele în mașinile încinse

Ofițerii de poliție din Plymouth, sudul Angliei, au fost forțați să spargă geamul unei mașini pentru a scoate patrupedul lăsat timp de 3 ore în mașină, în plină caniculă, potrivit Daily Mail.

Localnicii au fost îngroziți de faptul că animalul de companie fusese lăsat blocat în interiorul vehiculului și au chemat poliția. Oamenii din zonă au fost indignați, susținând că proprietarii nu își merită câinii dacă își lasă animalele de companie închise în mașini, pe timp de caniculă. Însă, proprietarii câinelui, în momentul când au sosit la mașină, au fost nemulțumiți vâzându-și geamurile sparte.

Într-un alt oraș englez, în Leeds, trecătorii au fost îngroziți când au văzut câini blocați în două autoturisme, în parcarea unui centru comercial, în plină caniculă.

De asemenea, în regiunea Cambridgeshire, un alt câine, rasa fox-terrier, a fost observat de o adolescentă, care a sunat la poliție. 

Conform legii, proprietarii ar putea fi urmăriți penal pentru cruzime împotriva animalelor dacă își lasă patrupedele în mașinile încinse de caniculă.

După o primăvară ploioasă, Marea Britanie se află acum sub alertă de caniculă. De cinci zile consecutiv, temperaturile depăşesc 30 de grade Celsius în Regatul Unit, fenomen care nu s-a mai întâmplat de şapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel