Candidaturi pentru şefia DNA, DIICOT şi PG. Cătălin Predoiu, precizări

Catalin Predoiu FOTO AGERPRES
Catalin Predoiu FOTO AGERPRES

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a făcut o serie de precizări despre procesul de depunere a candidaturilor pentru şefia DNA, DIICOT şi PG.

„Sunt mai multe candidaturi, sperăm să fie și altele. Mai este și astăzi o zi. Nu aș vrea să dau detalii privind numărul sau persoanele, pentru că nu doresc să influențez pe cei care se mai pot gândi că mai au timp să se înscrie”, a declarat Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei. 

Luni este ultima zi în care procurorii își pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General, la sediul Ministerului Justiției (MJ), în ianuarie 2020 urmând să fie făcute propunerile pentru aceste funcții, conform calendarului publicat de MJ. 

Procurorii pot depune cereri de înscriere, până luni, ora 24.00, la Direcția resurse umane a Ministerului Justiției din București. Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se va afișa la sediul Ministerului Justiției și se va publica pe pagina de internet, până la dată pe 24 decembrie, ora 24.00. Cererile de participare la selecție vor fi însoțite de o serie de documente, potrivit anunțului publicat de Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel