Urmărește emisiunea live


Candidatură Președinția PNL. Turcan, anunț categoric

Președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, joi, că, în momentul de față, nu intenționează să candideze la președinția partidului, precizând că va intra, "cu siguranță", în cursa pentru șefia PNL Sibiu.

"Nu intenționez să candidez în momentul de față la președinția partidului. Preocuparea mea este, ca președinte interimar, să asigur alegeri interne transparente, mobilizatoare, cuprinzătoare, din care să ieșim întăriți. Voi candida cu siguranță la președinția organizației PNL Sibiu", a spus Turcan, la Parlament.

Ea a precizat că duminică va avea consultări cu secretarul general al partidului și cu președinții de organizații "pentru a vedea și din perspectiva celor care au condus campaniile județene ce nu a mers și ce poate fi făcut mai bine".

"Apoi, urmează un BPN care să convoace un Consiliu Național de Coordonare, organismul statutar care convoacă convenția de alegeri. Acolo vom discuta și despre forma de alegeri, de jos în sus sau de sus în jos, acolo vom vota tot ceea ce își propune PNL în fața membrilor pentru a ieși întăriți din această confruntare internă", a adăugat Raluca Turcan, scrie Agerpres.

Ea a mai spus că liberalii au realizat un raport de analiză a rezultatului alegerilor. "Tot ceea ce avem de discutat, discutăm în interior. Sunt semnale primite pe raportul privind rezultatul alegerilor, însă țara și oamenii așteaptă decizii politice ale PNL pe care le luăm și le urmărim cu toată forța și cu tot angajamentul", a susținut liderul PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel