EXCLUSIV  Candidatul USR la prezidențiale. Dan Barna: Nu este niciun DUBIU

Dan Barna spune că USR va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale ce va fi validat prin referendum intern în cadrul partidului. 

"Candidatul USR la alegerile prezidențiale îl vom alege prin referendum intern. Candidatul care va fi propus va fi validat de partid, aici nu este nici un dubiu. Urmează să aflăm cine va fi. Noi suntem un partid pe bune și nu avem listele alea predefinite să le scoatem și să le punem pe masă, fiecare unde îi este locul. Asta este frumusețea unui partid nou și democratic," a spus Dan Barna la DCNews Live. 

"Nu e ca la PSD"

Președintele USR, Dan Barna spune că partidul condus de el se deosebește de PSD prin faptul că deznodământul voturilor din partid nu se cunoaște de dinainte.

 Noi am avut comitet politic de 12 ore și chiar glumeam cu colegii că spre deosebire de PSD, care au strâns 4000 de membri de partid la Sala Palatului s-a votat, a fost un scenariu-artă-teatru. La noi a fost altceva, am fost curioși până la capăt ce se va întâmpla în comitetul politic pentru că fiecare vor și fiecare decizie a depins de argumentele celor prezenți în sală și am luat decizii bune, necesare, legate de regulamentul intern. E democrație reală în partid, nu e nimic 'dat la mapă' " a mai spus Dan Barna.

Vezi răspunsul complet:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel