Candidatul PSD la prezidențiale. Chirieac: Are mai multă greutate

În direct la România TV analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale. 

Întrebat dacă PSD ar putea alege un nume din afara partidului, care să fie desemnat candidat la alegerile prezidențiale, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Nu. Cred că fie doamna prim-ministru Dăncilă va fi candidatul din partea PSD, fie domnul Teodorovici, fie domnul Fifor. În această zonă va fi candidatura din partea PSD, poate cu mai multă greutate candidatura doamnei Dăncilă. Alte persoane nu ar putea fi metabolizate într-un timp atât de scurt. Timpul de campanie înseamnă septembrie - octombrie. PSD și-a revenit foarte greu după 26 mai. Văd că și-a revenit în sensul în care doamna Dăncilă reușește să se impună ca lider al partidului, dar urmează decizii de luat, urmează să facă tot ceea ce un lider al partidului trebuie să facă pentru a-și conduce partidul la victorie”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Alegerile prezidențiale sunt programate să aibă loc pe data de 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, cel de-al doilea tur de scrutin. 

Vezi și: Softul pentru alegeri. Dăncilă: Nu găsesc o explicație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel