Candidat PSD prezidențiale. Codrin Ştefănescu, declarația serii

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a declarat, marţi seara, la Braşov, că pe 15 februarie se finalizează analiza realizată în teritoriu referitoare la cea mai bună variantă pentru candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. 

„În 15 februarie terminăm analiza pe care o facem de aproximativ patru luni. Am lansat în teritoriu la nivelul fiecărei localităţi această analiză, o muncă de sisif, pe care am făcut-o cu cetăţenii României pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă. Candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Pe 15 februarie ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate judeţele, din tot teritoriul. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Întrebat ce scor crede că va avea partidul la nivel naţional, el a răspuns că este convins că PSD poate obţine la alegerile europarlamentare peste 40% şi la prezidenţiale mult mai mult. „Suntem oficial în campanie, ne întâlnim cu colegii din teritoriu, avem lucruri pe care le analizăm, pentru că avem o miză foarte importantă anul acesta, alegerile europarlamentare şi marea miză, prezidenţialele. Suntem convinşi că anul acesta vom da preşedintele României şi avem obligaţia să facem lucrul acesta”, a susţinut Codrin Ştefănescu.

„Am fost primit de un grup de 12 #rezist”

Referitor la grupul de protestatari care a huiduit şi a scandat lozinci unde avea loc întâlnirea cu reprezentanţii organizaţiei judeţene, secretarul general al PSD a spus că asemenea grupuri au fost în toate judeţele vizitate. „La Braşov, ca şi în celelalte judeţe, am fost primit de un grup de 12 #rezist, cu care am încercat să stau de vorbă la fel ca şi la Sibiu, Mehedinţi sau Caraş-Severin. Au acelaşi text, acelaşi tip de isterie, acelaşi mod de a pune lucrurile. Sunt din ce în ce mai puţini însă. Am încercat să port un dialog civilizat. Am încercat să spun că cei din PSD le întind mâna şi le ascultă opinia dacă o au. Dar nu au nici o opinie, au numai nişte sloganuri, asta-i situaţia”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Secretarul general al PSD şi Eugen Nicolicea au participat marţi seara, la Braşov, la şedinţa Biroului Permanent Judeţean şi a Biroului Executiv Judeţean, la care au luat parte primari, parlamentari, consilierii locali, consilierii judeţeni, notează Agerpres.

VEZI ȘI: 

CIOLOȘ, EXPLICAȚII ȘI SCUZE DUPĂ SCANDALUL DIN JURUL PLUS: NU AM ȘTIUT. REGRET

PREVESTIRE PENTRU CIOLOȘ: ÎL VA ÎNGROPA POLITIC! VĂ SPUN CU EXACTITATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel