Candidat PSD prezidențiale 2019. Cristoiu: Dăncilă nu e frumoasă. Atenție! De ce zic asta

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Ion Cristoiu a vorbit despre profilul electoral pentru candidatul PSD la prezidențiale.

În acest context, Ion Cristoiu a spus că profilul electoral este mamă. Jurnalistul a zis că, în opinia sa, Viorica Dăncilă va candida la prezidențiale.

”După părerea mea, Dăncilă va candida la prezidențiale. S-a stabilit profilul electoral pentru candidatul PSD la prezidențiale. Vă dau această știre. Profilul electoral este mamă. Nu aș spune mămăiță pentru că este o exgerare, este prea mult să-i zicem mămăiță. Imaginea pe care se va lucra nu este pe tipul imaginii, de exemplu, a Elenei Udrea.

Profilul electoral este de o femeie de treabă, așezată, care a înfiat un copil. Doamna Dăncilă este de treabă, nu este frumoasă. Atenție, este foarte important acest aspect pentru că nu va stârni antipatia femeilor. Ca imagine, nu e o vampă, nu este o tipă despre care femeile PSD-iste să spună că nu o votează pentru că arată mai bine. Nu creează invidie. Doamna Dăncilă nu enervează”, a zis Ion Cristoiu la Antena 3, în emisiunea Cătălinei Porumbel.

Dăncilă a declarat că nu vrea să candideze la prezidențiale

Amintim că Viorica Dăncilă a susţinut că nu a luat în calcul o candidatură a sa la prezidenţiale.

"Nu am luat în calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care şi-au exprimat dorinţa de a candida. În anumite sondaje o să figurez şi eu alături de alţi lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne poziţionăm din punct de vedere al preşedinţilor de partid", a spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel