Urmărește emisiunea live


Candidat PSD la prezidențiale. Viorica Dăncilă: Va fi o sancțiune

 Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, după Comitetul Executiv Județean Ialomița, că obiectivul formațiunii este să câștige alegerile prezidențiale, precizând că vor exista sancțiuni pentru cei care nu performează în această direcție.

Întrebat dacă prezidențiabilul PSD va plăti cu funcția în cazul în care nu îndeplinește obiectivul propus de partid, președintele PSD a răspuns:

"Dacă nu câștigă alegerile prezidențiale sau dacă nu intră în turul doi? Primul obiectiv e intrarea în turul doi. Obiectivul nostru e câștigarea alegerilor prezidențiale. Noi nu intrăm într-o luptă ca să intrăm în turul doi, ci intrăm în luptă ca să câștigăm. Vom avea o strategie diferită pentru turul 1 și turul 2. Bineînțeles va fi o sancțiune pentru cei care nu performează în această direcție".

Președintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit în urmă cu scurt timp despre desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Ea spune că un scor bun în sondaje contează pentru alegerea candidatului, dar nu este totul: pe lângă un scor bun, candidatul PSD va trebui să aibă susținerea filialelor județene, în caz contrar existând posibilitatea apariției unei surprize din punctul de vedere al scorului obținut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel