Candidat PSD alegeri prezidențiale 2019. Anunțul lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit despre organizarea unui congres PSD.

În acest context, el a spus că membrii partidului ar trebui să decidă cât mai repede cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019. Codrin Ștefănescu a declarat că persoana care va fi desemnată pentru a intra în lupta electorală va trebui apărată cu dinții.

"Va trebui să ne gândim serios că trebuie să anunțăm un candidat pentru prezidențiale. Trebuie să îl aruncăm pe piață, cum s-ar spun. Cred că până în primăvară trebuie să stabilim cine este prezidențiabilul PSD. Trebuie să-l apărăm cu dinții pentru că va fi vinovatul de serviciu al statului paralel. Colegii din teritoriu și oamenii care ne votează vor să îl vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste un an și nouă luni. Nu am stabilit încă data congesului PSD. Sunt discuții în cadrul partidului", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

[citeste si]

Alianța Creștin Liberală (ACL) l-a promovat drept candidat pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, pe care le-a câștigat în al doilea tur de scrutin, în care a obținut 54,43% din voturi, învingându-l pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel