Candidat PNL la prezidenţiale. Bogdan Chirieac, ipoteză-cheie: Nu văd pe altcineva!

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a dezvăluit în direct la Antena 3 numele candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, în cazul în care actualul şef al statului, Klaus Iohannis, va fi numit preşedinte al Consiliului European, în locul lui Donald Tusk. 

"Cu tot respectul pentru PNL, dacă Klaus Iohannis va prelua preşedinţia Consiliului European, nu văd pe nimeni altcineva să candideze din partea PNL la prezidenţiale în afară de Rareş Bogdan", a declarat Bogdan Chirieac. 

Financial Times a anunţat, la începutul săptămânii, că preşedintele Klaus Iohannis este favorit pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului European, în locul lui Donald Tusk. Alături de Klaus Iohannis, Financial Times îi menționează ca potențiali candidați la această funcție pe premierii Belgiei, Luxemburgului şi Portugaliei. Ei ar putea fi posibili succesori ai lui Donald Tusk la şefia Consiliului European. Negocierile sunt în toi, mai ales că săptămâna viitoare are loc summitul european. Liderii trebuie să ajungă la un compromis, iar marile familii politice îşi vor împărţi şefia Comisiei, Consiliului şi Parlamentului European.

Vezi și: Rareș Bogdan, principalul adversar la președinție. "O să-i vedeți pe alții căzând total" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel