Candidat PNL, către Zgonea: Demisionează! Fii bărbat!

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îi cere lui Valeriu Zgonea să demisioneze din PSD, dar şi de la şefia Camerei Deputaţilor, dacă este într-adevăr deranjat de refuzul lui Liviu Dragnea de a pleca de la conducerea PSD după sentinţa de vineri.

"Înţeleg că Valeriu Zgonea a afirmat că se gândeşte să demisioneze din PSD dacă şeful său, Liuviu Dragnea, nu pleacă de la conducerea partidului după sentinţa de vineri. Mai întâi pe surse, apoi a recunoscut cu jumătate de gură după ce a fost luat la întrebări de jurnalişti. Lansez o provocare pentru Valeriu Zgonea: dacă e bărbat atunci să nu se limiteze la a ne promite demisia, ci să şi treacă la fapte. Mai mult, e puţin relevant dacă va demisiona din funcţiile din PSD, ar trebui să plece şi de la şefia Camerei. Până la urmă, are această poziţie în stat pentru că este susţinut de partidul condus de Liviu Dragnea", a declarat Ovidiu Raeţchi, candidat PNL la Sectorul 5.

El a adăugat: "Impresia mea este aceea că atitudinea lui Valeriu Zgonea nu are nicio legătură cu grija sa pentru democraţie, ci asistăm la o simplă luptă pentru putere în interiorul PSD. Să nu uităm că Valeriu Zgonea a fost cel care a inventat votul separat pe cererile de reţinere şi arestare de la Camera Deputaţilor, o găselniţă pe care şi domnul Tăriceanu este probabil, invidios. Indiscutabil, Liviu Dragnea trebuie să plece de urgenţă de la şefia PSD. Orice zi pe care o petrece în continuare la conducerea partidului este o insultă la adresa electoratului social-democrat şi nu numai. Inclusiv imaginea României este afectată. Nu în ultimul rând, îi invit pe liderii social-democraţi să ia exemplu de la PNL şi să observe că liberalii care au probleme cu legea au făcut un pas în spate, chiar dacă sunt doar în faza cercetării penale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel