EXCLUSIV  Stanoevici, candidat la președinție, semnături de la susținătorii lui Barna: Când le-am spus asta, s-au luminat la față

Bogdan Stanoevici, candidatul independent la preşedinţia României, a povestit în exclusivitate pentru DC News, cum i-a convins pe câţiva tineri, votanţi ai USR, să semneze pe listele sale pentru depunerea candidaturii.  

"Foarte mulţi credeau, mai ales pentru tineri, un lucru. Cerându-le, pentru că îi vedeam că vibrează pozitiv, să semneze, mi-au spus că ei sunt cu USR. Le-am explicat că a semna pentru un candidat nu înseamnă neapărat că susţii acel candidat. La fel de bine poţi semna pentru toţi ceilalţi. N-are treabă cu votul, care este unic, un om, un vot.

(w670) Bogdan Sta

Şi în momentul în care le-am spus asta, s-au luminat la faţă. Şi am constatat un lucru pe care eu îl vedeam, dar credeam că sunt subiectiv. Din păcate, toţi candidaţii care s-au anunţat până acum, vorbesc doar despre ei sau despre ceilalţi candidaţi, nimeni nu vorbeşte despre electoratul lor. Am observat, cu plăcere, că toţi aceşti tineri care votează USR nu se regăsesc deloc în Dan Barna", a declarat Bogdan Stanoevici. 

Bogdan Stanoevici vrea să candideze independent la preşedinţia României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel