Candidat la președinția FRF, despre Burleanu: „Nu se pricepe la fotbal"

Fostul internațional român, Marcel Pușcaș, și-a anunțat din noiembrie 2017 intenția de a candida pentru președinția Federației Române de Fotbal. 

Marcel Pușcaș a candidat și la alegerile din 2014, renunțând la în cele din urmă la candidatură în cadrul AG de alegeri, pentru a-l susține pe actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susțineri, Pușcaș a fost cooptat în echipa administrativă a lui Burleanu, din care s-a retras anul trecut.

„Eu mă implic în calitate directă de candidat la președinția FRF. Am luat acestă decizie, nu eram hotărât până în urmă cu ceva timp. Văzând ce se întâmplă în fotbalul românesc, ce mi s-a întâmplat și mie în ultima perioadă în fotbalul românesc, m-au făcut să iau această decizie. Da, voi candida la președinția Federației Române de Fotbal. Vor fi multe măsuri. Vor fi multe de făcut într-un interval relativ scurt de timp. Am crezut că venind în 2014 în FRF, lucrurile se vor schimba. Nu s-a schimbat absolut nimic. Am ajuns la un nivel tehnic mai scăzut decât pe vremea lui Mircea Sandu. Sunt multe lucruri care au dus în jos fotbalul", a declarat Pușcaș anul trecut, la Pro X. 

„Burleanu nu se pricepe la fotbal, deloc"

Marcel Pușcaș a revenit cu noi declarații în legătură cu problemele fotbalului românesc și cu actualul președinte al FRF:

„În primii 2 ani am crezut și am sperat că vor fi conectați și vor urma principiile meritoracției, credibilității, ale acțiunilor juste. Pe măsura ce timpul a trecut, am văzut că ne îndepărtăm de principiile pentru care l-am susținut atunci pe Burleanu. Am avut foarte puține discuții cu el. Nu se pricepe la fotbal, deloc. Dar nu e relevant", a declarat Pușcaș la TV Telekom Sport.

 „De mulți ani pledez pentru punerea la punct a bazei juridice a fotbalului românesc. Vorbeam ca nebunul, m-au făcut Don Quijote. Acest butoi cu pulbere poate exploda oricând. Comitetul Executiv trebuie să fie înregistrat conform legii. În caz contrar, se lovesc de nulitate absolută. Un specialist mare din Federație spune ca e ceva formal. Imaginiați-vă o nulitate absolută a deciziilor luate de Comitetul Executiv! Sunt milioane de euro în joc. Ne mai facem de râs în fața întregului continent", a completat Pușcaș la TV Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel