EXCLUSIV  Candidat independent, oferte politice. George Simion: Puteam să fiu în Parlament, am primit oferte

George Simion, lider al unioniştilor şi candidat independent la alegerile europarlamentare 2019, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi ofertele primite din partea partidelor politice.

George Simion a declarat, în cadrul interviului acordat DC News, că "de-a lungul vremii am primit oferte să intrăm într-un partid sau altul și desigur, ar fi fost mult mai ușor să intru pe lista unui partid. Dar asta ar fi însemnat, din punctul meu de vedere să mă vând, să intru pe o listă alături de oameni pe care nu îi cunosc și la un partid care are niște scheleți în dulap, indiferent care este numele acelui partid.

Un partid care nu are ideologie și care nu este gata să își asume crezul național pentru care eu lupt și pentru care zeci de mii de sipatizanți luptă și au participat activ în ultimii ani. Nu aveam dreptul moral să intru într-un partid politic existent și să trădez acei oameni. Așa văd eu. Am primit oferte, puteam să fiu parlamentar în Parlamentul României, în acest moment, dar nu cred că aș fi reușit ceva fiind doar o voce într-un parlament care este destul de străin intereselor naționale".

Vezi și: George Simion, start în campania de strângere de semnături: Primul cort în București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel