Candidat comun PSD-ALDE-PRO România, la prezidențiale. Gorghiu: Facil pentru Iohannis. Fără să jignesc pe nimeni!

Alina Gorghiu vrea explicații de la Georgică Severin
Alina Gorghiu vrea explicații de la Georgică Severin

Alina Gorghiu a comentat ideea unei candidaturi comune PSD-ALDE-PRO România, la alegerile prezidenţiale.

"Va fi un joc al orgoliilor. Înţeleg, din dezbaterea publică şi din declaraţiile liderilor, că acest proiect a fost lansat deja în dezbaterile din interior. Vă mărturisesc că nu anticipez deznodământul, dar cert este că dacă mă extrag din calitatea de senator liberal şi încerc să fac o analiză sumară şi superficială, aş spune că PRO România are nevoie de un candidat comun, altfel un rezultat de sub 5% îi va aduce domnului Ponta multiple dezavantaje în percepţia publică. PSD ar avea nevoie de un candidat comun astfel încât să nu se vadă eşecul pe care l-ar putea obține la urne. Domnul Tăriceanu îşi doreşte dintotdeauna această candidatură.

Cumva este un obiectiv pe care ar trebui să îl urmărească toate cele trei partide. Nu ştiu care va fi deznodământul, dar s-ar putea să fie o idee la care să achieseze cei de stânga. Din punctul meu de vedere, o candidatură a domniilor lor în turul doi ar fi cel mai facil lucru pentru Klaus Iohannis. Fără să jignesc pe nimeni! Cred că din partea domniilor lor un candidat în turul doi ar fi foarte facil de bătut. O alianţă pentru o candidatura comună ar ascund neputința unei candidaturi individuale pe fiecare partid", a declarat Alina Gorghiu la Antena 3.

"Ar fi ineditul acestui an"

"Îmi doresc o candidatură a Vioricai Dăncilă la prezidenţiale, ar fi ineditul acestui an. În mod normal, preşedintele partidului îşi asumă această candidatură, dacă nu există altă soluţie mai bună. Cred că doamna Dăncilă va opta pentru o candidatură comună PSD-ALDE-PRO România pentru a nu fi obligată să îşi asume candidatura la Preşedinţie. Asta înseamnă ulterior un eşec, pierderea postului de preşedinte al partidului", a mai spus Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel