Candidat ALDE pentru Primăria Constanța. Ce zice Tăriceanu

Tăriceanu
Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a efectuat alături de secretarul general al partidului Daniel Chițoiu, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea și prof. univ. dr. Daniel Barbu o vizită în județul Constanța în vederea pregătirii acțiunilor pentru alegerile din luna mai pentru Parlamentul European.

În cadrul vizitei, reprezentanții conducerii ALDE au participat la întâlniri cu membrii ALDE în municipiul Constanța și în orașul Hârșova. La întâlnirea din Constanța au participat peste 600 de persoane, în vreme ce la Hârșova au luat parte peste 300 de membri ALDE.

Cu prilejul vizitei conducerii centrale a partidului, organizația ALDE Constanța a anunțat că Gabriel Daraban va fi candidatul ALDE pentru Primăria municipiului Constanța.

Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis membrilor ALDE din Constanța că a crezut întotdeauna faptul că oraș va fi printre cele mai dezvoltate, însă realitatea a fost alta: „Am amintiri numeroase și frumoase din Constanța, din copilărie, prin familia mamei mele. Primul radio local, Contact, în anii '90, a fost la Constanța. Am crezut întotdeauna că acest oraș va fi printre cele mai dezvoltate, am sperat de-a lungul anilor că resursele pe care le aveți la nivelul turismului, activele portuare, vor fi exploatate la maxim în acest scop. Din păcate, Constanța a involuat, în aproape toate domeniile. Cred că avem o datorie față de oraș, așa cum simt eu și cum văd că simte și dl. Daraban, să muncim împreună, să facem toate eforturile în acest proiect „Renașterea Constanței", să îl facem să devină al doilea oraș al țării, așa cum merită".

Referitor la anunțul privind candidatura lui Gabriel Daraban, președintele ALDE a spus că își dorește ca municipiul Constanța să revină la frumoasele tradiții pe care le-a avut, iar locuitorii săi vor da posibilitatea unui liberal autentic să conducă orașul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel