Cât mai întârzie PENSIILE. Fostul ministru Budăi a dat cărțile pe față

Marius Budăi a anunțat data la care se termină distribuirea pensiilor pe luna ianuarie. Mai mult, acesta i-a luat ”apărarea” Violetei Alexandru pentru întârzierile de plată. 

Marius Budăi a fost întrebat în direct la România TV până când ar mai putea ține aceste întârzieri la plata pensiilor în această lună. Ironic, acesta a spus că îi ia apărarea actualului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, și a precizat modul în care aceasta ar fi putut comunica întârzierile la plata pensiilor. 

O apăr eu pe doamna ministru acum. Vă dau o informație concretă. Eu am fost extrem de pragmatic și de liniștit în această problemă. Am să condamn neștiința, neluarea unor decizii în decembrie și necomunicarea publică. Aceste sincope puteau fi evitate dacă în decembrie aveau o ședință comună cu reprezentanții băncilor și cu Poșta Română, să compenseze programul, cum am făcut eu anul trecut, și în situația în care în data de 6 ianuarie, când a început serviciul, făcea o conferință de presă, explica faptul că acest calendar în această lună și numai în această lună este decalat cu... 3-4-5 zile. Eu am avut o discuție cu cei de la Poșta Română și eu cred că până în 19-20 ianuarie, cel târziu, se va închide acest calendar”, a explicat Marius Budăi, fostul ministru al Muncii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel