EXCLUSIV  Când pierzi, îți dai seama cât de orb ai fost! Într-o clipă se poate schimba totul

Acum ştiu că miracolele există peste tot în jur. Trebuie doar să ne deschidem inima şi mintea pentru a le vedea. Trebuie să credem cu toată fiinţa în ele.  

Există minuni. Trebuie doar să crezi în ele. Viaţa ne pune la încercare de multe ori, nu pentru a ne pune la pământ, ci pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne întări credinţa, pentru a ne înţelege pe deplin pe noi înşine în această călătorie numită viaţă, şi pentru a descoperi puterea lui Dumnezeu. Puterea credinţei şi-a rugăciunii. A gândului. A faptelor bune. Puterea interioară care sălăşluieşte în fiecare dintre noi. 

Acum ştiu că există minuni. Şi că cei mai buni oameni sunt şi cei mai încercaţi de viaţă. Pentru a înţelege. Pentru a pătrunde în tainele necunoscute de cel neîncercat de destin.

Acum ştiu că tot ce oferi, mai devreme sau mai târziu, o să primeşti înapoi. Dreptate nu ţi se face când vrei, trebuie întâi să treci prin durere şi deşertăciune ca să-ţi înveţi lecţia şi să ajungi mai puternic. Abia apoi, când nu mai aştepţi nimic, se întâmplă. Şi se face lumină.


Acum ştiu că unele lucruri vin când nu mai ai nevoie de ele.


Acum ştiu că ani întregi îţi pot părea câteva zile şi că într-o singură clipă se poate schimba totul, orice percepţie a ta asupra trecutului, asupra lucrurilor, orice credeai şi simţeai înainte, deodată poţi vedea cu alţi ochi.


Acum ştiu că timpul înstrăinează, dar aşază lucrurile. Face dreptate, aduce lumină, dar şi depărtare


Acum ştiu că degeaba ești iubit dacă nu iubești. 


Acum ştiu că orice început are şi un sfârşit şi că singura dragoste care durează e dragostea necondiţionată. Sau singura care e reală.


Acum ştiu că nu putem vedea cu adevărat o persoană decât după ce dispare din viața noastră. Atunci îi cunoaştem preţul ei real. 

Acum ştiu că adesea fugim după depărtări tocmai pentru că știm că nu le vom atinge niciodată

Acum ştiu că trebuie să am mereu de partea mea adevărul, oricât de crud şi nedrept ar fi el, doar el este cel care eliberează. Am învăţat că să cunoşti trecutul este o manieră de a te elibera de el... şi că abia la ultima suflare sau atunci când pierzi, îţi dai seama cât de orb ai fost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel