EXCLUSIV  Când începe școala 2019. SONDAJ EXPLOZIV despre începutul anului școlar 2019-2020

Mare scandal în educație, după ce Viorica Dăncilă a solicitat ministrului Educației ca școala să înceapă în 16 septembrie. 

Sunt negocieri aprinse între Ministerul Educației și reprezentanții elevilor cu privire la începerea anului școlar 2019-2020. Viorica Dăncilă a făcut propunerea ca anul școlar să înceapă în 16 septembrie crezând, și pe bună dreptate, că este o măsură așteptată de elevii din România.  Se pare că o federație a elevilor acuză Guvernul că face jocul firmelor de turism și cere imperativ ca școala să înceapă în 9 septembrie, pentru că și așa, spun ei, e un compromis, pentru că școala trebuia să înceapă în 1 septembrie afirmă ei. 

Totodată, această federație consideră că guvernul ar trebui să-i fie loial, iar dacă școala ar începe în 16 septembrie ar fi o lipsă de loialitate. 

Părinții se întreabă pe cine reprezintă Federația Elevilor

Mulți părinți care au comentat știrea inițială din DCNews, pe site sau pe rețeaua socială, atât pe pagina de Facebook, cât și în grupuri, s-au întrebat pe cine reprezintă această federație, pentru că pe orice elev ai întreba, ar fi încântat de o săptămână în plus de vacanță. 

Rezultatele sondajului, fără comentarii

În urma reacțiilor, am realizat un sondaj pe aplicația DCNews pentru a vedea când consideră oamenii care nu sunt implicați în aceste negocieri vitale că ar trebui să înceapa școala. 

Iată rezultatul sondajului, care vorbește de la sine, nemaifiind nevoie de comentarii. 

(w670) 

Deci, pe cine reprezintă Federația Elevilor? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel