Cancer. TOP alimente care omoară celulele canceroase

Există controverse potrivt cărora plantele simple, ierburile și alimentele pot avea efecte anti-cancer. Totuși, pentru cei care sunt interesați, pe site-ul teotrandafir.com a alcătuit o listă cu cele mai importante 5 plante care au aplicat cercetări științifice și au primit rezultate pozitive în zona luptei împotriva cancerului.

Turmeric

Are nenumărate beneficii, grație antioxidantilor puternici pe care ii contine. Efectele sale benefice au o sfera larga de actiune asupra mai multor boli, fara efecte secundare. Un studiu realizat la Munchen releva faptul ca turmericul inhiba formarea metastazelor.

Struguri

Nu numai ca sunt un antioxidant foarte puternic, insa el reduce degenerarea celulelor.

 Aloe vera

S-ar putea să vă gândiți doar la aloe vera ca fiind terapeutic pentru arsuri sau iritații ale pielii, dar au existat tratamente foarte promițătoare care utilizează aloe vera pentru tratamentul anumitor tipuri de cancer.

Aloe vera conține un compus, care s-a dovedit a determina celulele cancerului de vezică urinară umană.

Aloe vera, luată în cantități mai mari sau pe o perioadă lungă de timp, este un laxativ puternic și trebuie avut grijă să nu devină deshidratant. Întotdeauna spuneți medicului dumneavoastră dacă intenționați să consumați oral aloe vera.

Ceapa

Ceapa are o activitate antioxidantă ridicată și este asociată cu o varietate de elemente farmacologice, inclusiv antiinflamatoare, antibiotice și anti-carcinogene.

Există o relație clară între consumul de ceapă și riscul de apariție a cancerelor comune. Cercetătorii de la Institutul Italian de Cercetări Farmacologice, Mario Negri, au compilat date din studii controlate atât de Italia, cât și Elveția, precum și modele de regresie logistică multivariată pentru consumul de ceapă și ratele de cancer.

[citeste si]

Ratele de risc variază, dar ceapa reduce riscul de cancer colorectal, cancer ovarian, cancer de celule renale, cancer de prostată, cancer esofagian, cancer gastric și cancer mamar.

Ceapa este bogata în polifenoli, care previne bolile, inclusiv cancerul. Ceapa este, de asemenea, bogata in antioxidanți, care sunt, de asemenea, cunoscuți luptători de cancer. Aceste legume populare conțin, de asemenea, un compus numit quercetin, care s-a dovedit a diminua celulele canceroase de cancer.

Cuișoare

Cuișoarele sunt de fapt boboci de flori uscate de la copacii indigeni în India, Pakistan, Zanzibar și Madagascar. Uleiul de cuișoare a fost studiat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți funcția imună, ceea ce înseamnă că oferă protecție sau prevenire a cancerului.

Uleiul de cuișoare are compuși antioxidanți care au potențialul de a acționa ca agent anticanceros, în conformitate cu Ghidul practic al Asociației Medicale Americane privind medicamentele naturale.

Societatea Americană de Cancer spune că în prezent nu există suficiente dovezi pentru a arăta că uleiul de cuișoare poate trata sau preveni cancerul, cu toate acestea nivelurile sale ridicate de antioxidanți arată că este un furnizor puternic de antociani, care sunt cunoscuți pentru a opri creșterea tumorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel