Urmărește emisiunea live


Canalele TVR, redenumite. Ce alte modificări se pregătesc

Doina Gradea, directorul general interimar al TVR, a declarat, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului, că are în plan redenumirea canalelor televiziunii publice.

De asemenea, se dorește și transformarea tuturor acestor posturi în HD, urmând ca până la sfârşitul acestui an să se facă o solicitare în acest sens la forul audiovizual. 

Confuzie

În cadrul întâlnirii, Radu Herjeu a spus că „aşteaptă redenumirea canalelor”, întrucât există o anumită confuzie la nivelul pulicului.

„Redenumirea, rebranduirea canalelor TVR este în planul nostru. Vom judeca cu mult discernământ, pentru că brandul TVR este extrem de puternic şi în toate cercetările care au fost făcute de piaţă, brandul TVR rămâne ca unul dintre cele mai puternice. Vom face lucrul acesta. Sper să o facem anul acesta de Centenar. Avem şi resursele financiare. Repet, cu mult dicsernămât, pentru că am discutat şi cu partenerii noştri cu care realizăm programe, cu care facem festivaluri, emisiuni. Toată lumea se înghesuie pe TVR1, dar TVR 2 are audienţă la fel de bună, este canalul generalist. TVR 3 - dorim să îl creştem, pentru că e foarte important ce se întâmplă acolo”, a spus Gradea.

Ce se mai pregătește

Doina Gradea a mai dezvăluit că TVR va produce şi va difuza şi un serial istoric.

Ea a vorbit şi despre „Cerbul de Aur”, care se află în planul de Centenar, şi despre festivalul „Mamaia”, care nu poate fi readus în acest an, din cauza unor dispute legale. Directorul TVR a spus că vor face, însă, „Mamaia copiilor”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel