EXCLUSIV  Campionatul Mondial de Handbal. Românii, FURIOȘI pe TVR

Campionatul Mondial de handbal feminin, acolo unde România are cea mai bună reprezentare la nivel de echipă națională, nu este transmis de TVR, ceea ce a stârnit furia românilor. Redacția TVR este bombardată cu mesaje de admonestare, iar cititorii au trimis pe redacția DCNews o parte din mesajele care le-au trimis Televiziunii Române în care își exprimă nemulțumirea pentru că nu pot urmări competiția. 

Iată câteva dintre ele: 

"E un mail trimis la TVR(relatii cu publicul ???? ce gluma) in care "subliniam" rusinea de a nu fi patriot, fie si pentru ca " nu e de interes" CM handbal, unde chiar participam cu ECHIPA NAȚIONALĂ .

Redau:

'Rusine TVR ca nu sunteti capabili sa transmiteti CM de handbal unde echipa nationala a Romaniei participa!

Rusine ca nu stiti sa apreciati interesul romanilor pentru alte sporturi decat fotbalul, unde rezultatele echipei nationale tind spre minus infinit!

Rusine ca va afundati in anonimat!
Rusine pentru tot ce-ati reusit sa stricati in TVR!

Rusine ca va e rusine cu Romania!

RUSINE!," se arată în mesajul trimis de cititoarea DCNews.

În această perioadă are loc Campionatul Mondial de Handbal care se desfășoară în Germania, iar competiția nu este transmisă de televiziunea publică, deși România are mari șanse să obțină o clasare foarte bună. 

Alt mesaj trimis de la un cititor:

"Domnule presedinte- director general al TVR,

Statutul TVR impune sa aveti ca principala preocupare transmiterea evenimentelor de mare interes pt romani, actualitati de prima marime care ridica prestigiul Romaniei si care sunt asteptate de multi dintre noi.
In aceasta ordine de idei, din pacate in grila de programe lipsesc cu desavarsire transmisiile partidelor echipei Romaniei la Campionatul mondial de handbal care se desfasoara in aceste zile in Germania.[ dar, culmea ironiei si a lipsei de profesionalism elementar al departamentului sport - dar si al CONDUCERII TVR!!! -, se transmit partide de handbal din subsolul clasamentului national!!!???]. O dovada mai mare de incompetenta nici ca putea sa existe!
Faceti bine si reparati aceasta gafa a Dvs " se arată în mesaj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel