Campionatul European de Scrimă de la Soci. 42 de sportivi în delegația României

Foto: frscrima.ro
Foto: frscrima.ro

România va participa cu o delegaţie de 42 de sportivi şi 14 antrenori la Campionatele Europene de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Soci (Rusia), care vor avea loc în perioada 2-11 martie, a anunţat forul naţional de profil.

Cu excepţia probei de floretă juniori masculin pe echipe, România va fi prezentă la Soci în toate probele.

Din lotul României nu lipsesc Alexandra Predescu, medaliată cu aur în 2015 la Mondialele de cadeţi de la Taşkent, în proba individuală de spadă, şi nici floretistele Rebeca Cândescu şi Anca Săveanu, care au câştigat Cupa Europei cu CSA Steaua anul trecut, sabrerii Matei Aniculoesei, Răzvan Stănescu, Andrei Păştin, Rareş Ailinca sau spadasinii Adam Macska şi Mihai Bigea.

 

România a câștigat anul trecut 3 medalii

La ediţia de anul trecut, de la Plovdiv, România a cucerit trei medalii, toate în întrecerile pe echipe ale cadeţilor, una de argint şi două de bronz. Argintul a fost câştigat de echipa feminină de floretă la cadete, în formula Anca Săveanu, Raluca Drăghici, Rebeca Cândescu şi Andreea Gheorghe, iar medaliile de bronz au fost aduse de echipa masculină de sabie a cadeţilor, formată din Matei Aniculoesei, Răzvan Stănescu, Andrei Păştin, Rareş Ailinca, şi de echipa masculină de spadă a cadeţilor, în componenţa Adam Macska, Mihai Bigea, Alexandru Oroian şi Balazs Szilagyi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel