CAMPIONAT EUROPEAN GIMNASTICĂ ROMÂNIA. Ce spune EMIL BOC

Emil Boc a zis după ce România a primit dreptul de organizare al CE de gimnastică din 2017, că sala din Cluj nu s-ar "face de ruşine" cu organizarea evenimentului.

"Cluj este tot România şi este pregătit să organizeze şi să primească competiţii internaţionale de mare anvergură, inclusiv un Campionat European de gimnastică. Pentru mulţi ani de aici înainte, Sala Polivalentă din Cluj va fi cea mai bună pentru mari evenimente. Pardoseala se poate demonta şi repune pentru orice sport, inclusiv gimnastică. Există cubul de transmisii ca în NBA, unic în România, dar şi toate facilităţile, inclusiv posibilitatea să extindem capacitatea până la 10.000 de locuri. Sala Polivalentă din Cluj este nu doar construită şi funcţională, dar şi deja acreditată de federaţii internaţionale", a declarat Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a făcut referire şi la publicul clujean, obişnuit cu mari performanţe în sport de-a lungul anilor.

"Publicul clujean este nu doar iubitor de sport, ci şi avizat, ar primi cu bucurie un eveniment atât de important ca acest Campionat European de Gimnastică. Am fi cu toţii mândri, nu doar pentru Cluj şi Transilvania, ci şi pentru România. Cred că nu ne-am face de ruşine la Cluj cu Sala Polivalentă şi organizarea, avem experienţă deja cu Capitala Europeană a Tineretului din 2015 şi suntem pregătiţi pentru orice", a mai spus Emil Boc.

Întrebat dacă municipalitatea s-ar implica şi în partea de susţinere financiară a CE de gimnastică din 2017, bugetul evenimentului fiind estimat la cel puţin un milion şi jumătate de euro, Boc a răspuns: "Suntem pregătiţi pentru cofinanţare".

El s-a declarat un fan al gimnasticii şi crede că organizarea Campionatului European la Cluj ar putea reprezenta momentul relansării României spre topul mondial, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel