Campioană olimpică, reținută pe aeroport dintr-un motiv jenant

Columbianca Mariana Pajon, dublă campioană olimpică la ciclism BMX, a fost reţinută alături de alţi conaţionali pe un aeroport din Argentina.

Sportivii columbieni unde urmau să participe la un concurs. Ei au fost acuzaţi că au încercat să-şi vândă bicicletele, relatează EFE.

Pajon, multiplă campioană mondială de BMX, a postat pe contul său de Instagram un mesaj de pe un aeroport din regiunea Mendoza în care dezvăluia că sportivii nu au fost lăsaţi să intre în posesia bicicletelor şi că au fost reţinuţi. Fratele ciclistei columbiene, Miguel, a explicat pentru EFE că vameşii au fost foarte nepoliticoşi şi îi acuză că vor să vândă bicicletele în Argentina.

Pentru că nu puteau părăsi aeroportul, sportivii columbieni au început să facă exerciţii de recuperare.

Citește și: Zidane, supărat după înfrângere: Moment complicat, sezon complicat

Am venit doar să facem sport

Când am ajuns, am pierdut ceva timp pentru că trebuia să ne verifice cazierul judiciar, deoarece eram columbieni. Ne-au reţinut pentru că au crezut că vrem să vindem bicicletele. Este super trist ce s-a întâmplat. Suntem columbieni, călătorim prin lume ca să fim cei mai buni ambasadori ai ţării noastre şi asemenea lucruri trebuie să se schimbe. Vom rămâne aici şi le vom arăta cât de buni sunt columbienii, că am venit doar să facem sport, să ne reprezentăm ţara, a scris Mariana Pajon pe Instagram.

Pajon şi ceilalţi sportivi columbieni urmează să participe la Cupa BMX International din San Juan, care oferă puncte pentru calificarea la JO 2020. Câteva ore mai târziu, toţi sportivii columbieni au fost lăsaţi să-şi continue drumul, conform unor surse citate de EFE.

Citește și: Buzărnescu, adversară de top în optimi la Charleston


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel