Campania #EUandME la UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Zilnic, pe toata perioada festivalului, în intervalul 14.00-22.00, te aşteptăm să ne vizitezi la zona #EUandME (Daydreaming - Parcul Central) să descoperim împreună ce face UE pentru tine.

Şi pentru că oraşul Cluj devine capitala magiei, te invităm la cinema-ul #EUandME, unde poţi urmări o serie de scurtmetraje, printre care "New World Symphony", regizat de Eugen Dediu, unul dintre câştigătorii concursului european Young Filmmakers Competition.

Competiţia, organizată de Comisia Europeană, le-a oferit tinerilor regizori şansa de a-şi realiza propriul scurtmetraj. Fiecare dintre cei 5 câştigători a primit un grant în valoare de 7.500 de euro şi a avut ca mentor un regizor european.

Pentru o experienţă unică te aşteptăm şi la #EUandME 360 Photo Booth. Creează-ţi propriul GIF şi publică-l pe pagina ta de social media. Iar la cortul Spaţiului Public European, afli informaţii la zi despre UE. În plus, câştigi numeroase premii instant.

Surprizele nu se opresc însă aici. În fiecare zi de festival, poţi participa la tombola #EUandME pentru a câştiga, prin tragere la sorţi, un sistem home cinema. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Mai multe detalii despre campania #EUandME poţi afla de aici: https://europa.eu/euandme/ro

Te aşteptăm la UNTOLD!

Echipa Reprezentanţei Comisiei Europene în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel