Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Campania electorală, violenţă. Băluţă: Neputinţa îi determină să acţioneze aşa

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre subiectele fierbinţi ale momentului în viaţa politică dar şi în administraţia publică. 

Daniel Băluţă a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News, despre modul în care se desfăşoară campania electorală în sectorul al cărui edil este. 

"În Sectorul 4 suntem extrem de motivaţi să construim. Şi după 2-3 ani au început să apară şi rezultatele. De aceea consider că cea mai bună campanie electorală pe care o poate face cineva în România la această oră este aceea de a genera rezultate şi de a răspunde în mod efectiv nevoilor pe care le au oamenii", afirmă edilul.

Cât priveşte campania din mediul online, acolo unde violenţa verbală este la ea acasă, primarul Daniel Băluţă a declarat: "Sunt medic şi nu am fost educat în acest spirit al violenţei şi detest violenţa în orice formă de exprimare, atât fizică, cât şi de limbaj, inclusiv cea ideatică. Sunt convins că e o etapă de evoluţie şi nu de involuţie a societăţii româneşti, trebuie să ne acomodăm cu aceste modalităţi noi de comunicare – mă refer la social media. Uneori, neputinţa combatanţilor îi determină pe aceştia să apeleze la forme de exprimare extrem de agresive."  

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către primarul Daniel Băluţă: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel