Fotbalist de la CFR, naturalizare. Ar putea juca în naționala României

Mario Camora, care joacă la CFR Cluj din vara anului 2011, ar putea ajunge și în lotul naționalei, crede antrenorul Dan Petrescu.

Fotbalistul portughez al echipei CFR Cluj, Mario Camora (32 de ani), a aplicat pentru obţinerea cetăţeniei române, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, antrenorul formaţiei ardelene, Dan Petrescu. Acesta este convins că după obţinerea cetăţeniei, Mario Camora, care se află la CFR Cluj din vara anului 2011, va fi convocat de selecţionerul Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

'Camora a fost săptămâna aceasta la ambasadă la Bucureşti ca să aplice pentru cetăţenia română. Iar dacă o va avea, sunt 100% convins că selecţionerul Cosmin Contra se va gândi serios să îl convoace. Asta e clar', a spus Petrescu. Tehnicianul a menţionat că l-a sfătuit pe Cosmin Contra să nu se mai supere din cauza criticilor la care este supus după înfrângerea cu Suedia (scor 1-2) din primul meci al preliminariilor EURO 2020.

Citește și: Răzvan Marin la Ajax. Aad de Mos, comparație cu "sume nebunești" din transferuri

'S-au jucat doar două meciuri, e greu de spus ce va fi. Dar orice meci pierdut contează. Şi am pierdut poate împotriva principalei contracandidate la locul 2. Deşi nici pe Spania nu o văd eu 100% pe locul 1 cum spun toţi. Parcă nu mai au nici ei aceleaşi nume şi aceeaşi valoare. Rezultatele naţionalei sunt tot timpul analizate foarte intens în ultimii ani şi e foarte greu pentru selecţioner. Am văzut că şi-a pierdut puţin şi cumpătul... pentru că dacă pierzi un meci la naţională e foarte greu. Eu l-am încurajat şi i-am spus că pe vreme a noastră, în 1998 sau 2000, băteam pe toată lumea şi eram incredibil de criticaţi. Aşa că nu are rost să se mai supere. L-am sfătuit să se concentreze numai pe munca lui', a precizat Dan Petrescu.

Citește și: Suferința lui Dan Petrescu, după plecarea din România la Guizhou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel