Camera Deputaţilor. Şedinţa de plen a fost închisă

Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor a fost închisă miercuri, la câteva minute după ce a fost reluată pentru vot final. 

Opoziţia a anunţat că părăseşte sala plenului. În şedinţa de plen urma să se dea votul final pe proiectele de lege care au fost dezbătute luni, dar acest lucru nu a putut fi posibil pentru că nu a fost întrunit cvorumul necesar. Până la votul final, discuţiile s-au axat pe cererile de revocare a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi vicepreşedintelui Florin Iordache, iniţiate de Opoziţie. Liderii Opoziţiei au insistat pe supunerea la vot, în plenul de miercuri, a cererilor de revocare, în timp ce Puterea a invocat în mod repetat Regulamentul. 

Raluca Turcan, acuzaţii aduse lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache

"Domnul Dragnea a fugit, de mult timp a fugit din fruntea Camerei Deputaţilor, însă a capturat statul român şi Parlamentul României prin interpuşi, exact aşa cum fac infractorii. Domnul Iordache este cel mai umil şi slugarnic interpus al domnului Dragnea. Realitatea momentului pe care o constatăm este următoarea: majoritatea PSD - ALDE nu mai există. Liviu Dragnea este revocat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache este revocat din funcţia de vicepreşedinte al Camerei", a spus, înainte de verificarea cvorumului, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan. 

Atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au fost delegate pentru ziua de miercuri vicepreşedintelui social-democrat Florin Iordache, potrivit unei decizii publicate miercuri în Monitorul Oficial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel