Camelia Bogdan, audiată la Parchet în dosarul lui Ghiță

Judecătoarea Camelia Bogdan s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiată, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări în urma înregistrărilor prezentate public de Sebastian Ghiţă, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Pe 4 ianuarie, Parchetul General a deschis un dosar penal în urma informaţiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV şi în care este redat un dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană privind cauze judiciare.

Potrivit înregistrării prezentate de Ghiţă, cel care ar fi Traian Băsescu vorbeşte despre 'stat mafiot' şi declară, răspunzând unei întrebări privind dosarul Voiculescu: 'Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau: am vorbit cu Bogdan şi a spus că dacă aveam Codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. (...) Camelia Bogdan (...) a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!'.

[citeste si]

Ulterior, surse judiciare menţionau că toate înregistrările cu Sebastian Ghiţă ar urma să fie conexate în acelaşi dosar instrumentat de Parchetul General. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel