Cambridge Analytica. Dan Mureșan, fiul lui Ioan Avram Mureșan, ar fi a lucrat pentru firma britanică

Dan Mureșan, fiul fostului ministru al Agriculturii,  Ioan Avram Mureșan,  mort în 2012, în Kenya, ar fi lucrat pentru Cambridge Analytica, acesta lucrând    la campania președintelui kenian, Uhuru Kenyatta.

Christopher Wylie, fost director de cercetare la Cambridge Analytica, cel care a făcut primele dezvăluiri privind folosirea datelor utilizatorilor de Facebook în campaniile electorale, a declarat că Dan Mureșan a fost predecesorul său în funcție, potrivit site-ului nation.co.ke

"Când m-am angajat nu mi-am dat seama ... el (Dan) tocmai fusese găsit mort in camera sa de hotel. De aceea aveau un post liber", a spus Wylie, potrivit publicatiei kenyene citate.

Totuși, Wylie nu a vrut să spună cum a murit Dan Mureșan.

"Nu pot afirma că a fost ucis. A murit in camera sa de hotel", a spus Wylie.

[citeste si]

Dan Mureșan, fiul fostului ministru țărănist al Agriculturii Ioan Avram Mureșan, a decedat brusc în camera sa de hotel din Kenya. La doar 32 de ani, el lucra și pentru firma britanică care a pus la cale strategii electorale în țări din Africa, sud-estul Asiei și Europa de Est.

Mureșan ocupa poziția de coordonator al campaniilor electorale pentru clienții Cambridge Analytica. În calitate de expert în comunicare politică, el a coordonat campanii în Texas, Virginia și în țări din estul Europei și Africa. El a făcut studii la Londra și în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel