Cambodgia. Actorii, suspendaţi din activitate pentru 'ţinute indecente'

Patru actori cambodgieni care joacă în videoclipuri muzicale au fost avertizaţi să nu mai poarte 'ţinute indecente' în timpul înregistrărilor riscând să fie suspendaţi de către Ministerul Culturii şi Artelor dacă nu se conformează.

'Dacă nu renunţă la acest comportament, ministerul va lua măsuri împotriva lor pentru violarea codului de conduită şi le va suspenda dreptul de a participa la spectacole pentru o perioadă', a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului, Thai Norak Sathya, pentru publicaţia Khmer Times. Una dintre actriţele vizate de interdicţie, Pich Aviza (29 de ani), a spus că este dezamăgită de avertismentul guvernamental, dar că se va conforma. 'Recunosc, înainte purtam ţinute sexy în videoclipuri muzicale, dar acum nu mai fac asta', a spus Aviza, citată de Khmer Times. 'Voi respecta directiva, dar mă întreb de ce ministerul nu a atenţionat actriţe care poartă ţinute mai sexy decât ale mele'.

Suspendată pentru un an

Printre actorii atenţionaţi de minister se mai află Sok Sreynuch, Ratanak Pisei şi An Dy. Dy a spus că vrea ca lucrurile să fie corecte deoarece sunt alţii care au purtat ţinute mai provocatoare, dar nu au primit avertisment, potrivit articolului apărut în publicaţia menţionată anterior. Într-un caz similar care a avut loc în luna august, actriţa Seng Sona a fost suspendată 'din toate activităţile în industria de divertisment timp de un an, din cauza ţinutelor provocatoare', după ce se pare că a ignorat un avertisment din partea ministerului referitor la vestimentaţia inadecvată, relatează aceeaşi sursă. În aprilie anul trecut, ministerul a suspendat-o pe actriţa Denny Kwan timp de un an pentru că a purtat îmbrăcăminte considerată prea sexy. Interdicţia i-a fost ridicată în luna mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel