Călin Popescu Tăriceanu, victorie importantă în ALDE. Ion Popa, senator: Cei patru s-au autoexclus. Sunt deja foşti colegi

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Senatorul ALDE Ion Popa a declarat că actualul lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va rămâne la conducerea partidului şi după şedinţa de astăzi, în timp ce cei patru disidenţi s-au autoexclus din partid. 

"Călin Popescu Tăriceanu va rămâne preşedintele Partidului. Un congres nu se organizează, aşa, la cererea oricui, ci doar conform statutului. În ceea ce îi priveşte pe cei patru, domnul Meleşcanu şi cei trei care au acceptat propunerile doamnei Dăncilă, ei s-au autoexclus din partid.

Ba mai mult, domnul Meleşcanu a contribuit decisiv la dizolvarea grupului ALDE din Senat prin decizia sa, motiv pentru care pentru mine dânsul deja nu îmi mai este coleg. Cei patru  nu mai sunt membri ALDE încă din momentul în care au decis să meargă alături de PSD. Nu ştiu de alţi membri ALDE care vor să plece din partid spre PSD, dar nu pot să anticipez", a declarat Ion Popa la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel