Călin Popescu Tăriceanu, OUT de la prezidențiale. Mirel Palada: Butoane everywhere

Scutaru Cristina / 27 aug 2019 / 08:40
Tăriceanu - Vosganian
Tăriceanu - Vosganian

Sociologul Mirel Palada a făcut un comentariu după ce Călin Popescu Tăriceanu s-a retras din cursa pentru alegerile prezidențiale.

”Mi se pare foarte deontologic si consecvent. Mai intii, o tii langa jumatate de an ca vrei neaparat, dar neaparat sa candidezi la Prezidentiale, si pentru asta partenul major PSD sa lase dracu orice pretentii doar ca sa te sustina pe tine, inevitabilul si cel mai foarte perfect si singurul, caci altminteri te detonezi in piata publica si trintesti alianta.

Apoi, in nici trei zile, faci senin vira 180 si renunti la candidatura la Prezidentiale, ca si cum ar fi fost un fleac, si-l sustii pe altul, nici macar din partid, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Dar totusi rupi alianta. Da-o dracu de alianta, o prostie, la ce ne trebuie? Aha. Alta varianta de sinucidere politica prin jena n-ati gasit, domnu Tariceanu? De la vestitul patetolog Crin Antonescu n-am mai vazut o asemenea varza de pseudo-argumentatie care macane. Butoane. Butoane everywhere”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a decis retragerea din cursa pentru prezidențiale. Politicianul îl va susține pe Mircea Diaconu pentru această funcție.