Călin Popescu Tăriceanu, chemat la DNA Brașov

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, anunţă că se va prezenta vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Braşov, în calitate de martor. 

'La invitaţia DNA Braşov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituţiei în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015. (...) Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informaţia legată de prezenţa mea la DNA Braşov era cunoscută doar de subsemnatul şi de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic.

De regulă, informez cu promptitudine presa despre activităţile mele de interes public, aşa cum poate fi apreciată prezenţa mea la DNA în calitate de martor', se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de preşedintele Senatului.

Tăriceanu menţionează că, 'în respect pentru reglementările legale privind confidenţialitatea anchetei', nu va face declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea din sediul DNA. 'De această dată, în mod premeditat, am ţinut strict secretă această informaţie pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informaţii confidenţiale către presă. Cu puţină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: 'Este adevărat că aţi fost invitat la DNA Braşov?'. Q.E.D., aşa că am hotărât să dau publicităţii acest comunicat', mai afirmă Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel