Călin Popescu Tăriceanu, CEARTĂ cu Ingrid Mocanu: ”Ai reușit să ieși din politică fix ca o lichea!”/ ”Îi spun doar atât înțepatei!”

Tăriceanu / Foto AGERPRES
Tăriceanu / Foto AGERPRES

Călin Popescu Tăriceanu a reacţionat după ce avocata Ingrid Mocanu i-a transmis un mesaj dur privind desfiinţarea Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. 

"Aflu că o duduie înțepată și pe deasupra avocată, care a stat ani de zile mai mult în boxa acuzaților decât în barou, nu mai are loc de mine și îmi pune în cârcă desființarea Secției Speciale. Adică exact cea pentru care m-am luptat din greu, condiționând sprijinul pentru noul guvern de păstrarea ei.

Îi spun doar atât înțepatei: dacă oameni ca mine nu s-ar fi luptat ani de-a rândul cu statul paralel, dacă l-am fi lăsat să se desfășoare în voie, azi nu ar mai fi scăpat, poate, fără cei patru ani cu executare din dosarul ANRP. Dacă azi, duduie, ești achitată, liberă, ferice și prestezi în voie pe Facebook, e poate și pentru că oameni ca mine au avut curaj și au denunțat permanent sistemul ticălos din justiție, în care condamnările se făceau pe bază de bilețele de la servicii și pe alte considerente.

Nu mă aștept la recunoștință, doar la un pic de bun simț!...", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. 

Ingrid Mocanu, mesaj dur pentru Tăriceanu: Ai ieşit din politică fix ca o lichea


Ingrid Mocanu l-a atacat pe Călin Popescu Tăriceanu în contextul în care Guvernul Orban este pregătit să îşi asume desfiinţarea SIIJ prin asumarea legilor justiţiei. Asta deşi ALDE a votat Guvernul Orban doar cu condiţia ca SIIJ să nu fie desfiinţată.  

"Gata, mă! S-a rezolvat cu independența lu' Coana ”Justițea”. Cică fie desființăm Secția și îi ducem încolonați pe judecători la DNA, cu șeful numit politic, fie numesc șeful oamenii politici ... bine, ăia buni!

Dacă o numește CSM - ul este politic. Nu vă e clar? Nu doar că nu mai protestează nimeni (la magistrați nu am vreo pretenție), dar în curând vom ieși cu flori să felicităm Guvernul pentru așa minune de soluție. Doar pentru că există.

Popor de spălătorese și căpșunari?

Felicitări Moș Tăricene! Ai reușit să ieși din politică fix ca o lichea!", a scris Ingrid Mocanu, marţi, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel