Călin Geambașu, bătut: Pentru EL mi-a dat cu pumnul în față

Călin Geambașu a povestit cum a fost bătut pentru că asculta muzica lui Freddie Mercury.

Călin Geambașu a dezvăluit că, în copilărie, tatăl său l-ar fi bătut pentru că asculta Queen. Mărturisirea a fost făcută de artist chiar în ziua în care s-au împlinit 27 de ani de la moartea lui Freddie Mercury.

"Pentru EL mi-a dat cu pumnul în față NERO (tata) când aveam deja 18 ani, dar nu îmi pare rău deloc, mai ales că am și ripostat promt, în oglindă.
Am învățat de la Freddie mai multe decât am putut culege o viață întreagă de la ăla care nu are măcar o singură creație care să rămână în urma lui și nu știe să facă nimic în Studio mai mult decât să aprindă lumina, dar se crede "maestru"...
Mai rău îmi pare că am ales să rămân în continuare la ei, în condițiile în care aveam opțiuni multiple. Le-am rămas alături fiindcă nu avea cine să le muncească zilnic gratis în Studio și deja începuse perioada foamei și a playback-ului pentru Petre Geambașu. Încă din '92. Instrumentele lipsă de pe scenă erau degetele mele de adolescent, la acea vreme.
Voi veni pe acest subiect, pe larg, și voi face publică o înregistrare în care NERO recunoaște că vroia să se SINUCIDĂ după gestul agresiv la adresa mea însoțit de riposta mea. Atât de "echilibrat" era omul încă de pe atunci... Motivul invocat? Să nu ajung vreun "exaltat pe scenă" ca Freddie... Avem REC, cu el povestind exact aceste lucruri.
Până atunci, LOVE QUEEN!" a povestit Călin Geambașu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel