Călin Geambașu, atac la adresa tatălui: Și-a luat rolul de Nero, incendiatorul propriei cetăți

Călin Geambașu continuă atacu împotriva propriei familii.  Invitat la emisiunea "Se întâmplă în România" de la Antena 3, Călin Geambașu  a vorbit despre relația cu familia și despre felul în care a fost exploatat de părinții săi.

"Eu le-am reproșat alor mei niște lucruri public. De ce a fost public? Nu am încălcat niciun drept ce țin de liberă experimare. Nu a fost de la bun început public. Când am reclamat chestiunea legată de bani, eu am vorbit despre exploatarea unui minor, minorul fiind eu. De la 14-15 ani eu muncesc pentru familia mea.

Eu generam câștiguri materiale pentru mai multe familii. Eu nu am fost plătit niciodată de tatăl meu cu toate că câștigasem mai multe concursuri. La 24 de ani ei mă împiedicau să plec din casă pentru că eu eram unicul motor nepătit al formației lui. Mă aveau pe mine gratis. Aceste tensiuni au degenerat până când s-a ivit acea altercație fizică din 2001 pe care o povestea mătușa cu niște exagerări de desene animate.

[citeste si]

Ei au mers cu această generare de dependență forțată până mi-au blocat accesul către un credit imobiliar. Vă dați seama? Doar să nu plec din apartamentul lor", a spus Călin Geambașu.

"La 24 de ani am spus că mă mut la o vecină. Tot ce vă spun e înregistrat. Direct mi-au spus când am plecat că fără ei mor în două luni", a mai spus acesta la Antena 3.

"Tatăl meu trebuia să fie aici pentru a explica de ce și-a luat rolul de Nero, de incendiator al propriei cetăți. În momentul în care a ieșit la TV și a adresat acele jigniri copilului lui, atunci acel copil, care nu a băut, nu a fumat, nu a comis acte de huliganism și i-a salvat cariera la vărsta de 50 de ani, când cariera lui era aproape terminată. A fost în pragul suicidului", a mai acuzat Călin Geambașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel