Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri

Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie
Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri În ziua de 9 septembrie, în calendarul ortodox sunt celebrați Sfinții și Drepții părinți Ioachim și Ana, Sfântul Cuvios Dimitrie de la Vorona, Sfântul Mucanic Severian, Cuviosul Teofan Mărturisitorul și Sfântul Petru Claver. 

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri Tradiția spune că cine muncește în această zi va fi suferi de lovituri. 

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri În țările creștine, Sfinții Ioachim și Ana sunt invocați de cuplurile care nu au fost binecuvântate cu copii. Sfinții și drepții părinți Ioachim și Ana sunt considerați ocrotitorii familiei și cei care-i ajută pe părinți să aibă copii sănătoși. 

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri În această zi, nu ai voie să speli haine pentru că se consideră lipsă de respect față de mama Sfintei Fecioare Maria. Se spune că femeile care spală astăzi sărăcesc.

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri Totodată, se mai spune că e bine să cumperi un cadou unui copilaș din familie pentru cinstirea Sfintei Ana, protectoarea celor mici și a femeilor însărcinate.

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri Bătrânii spun că este bine ca femeile însărcinate să intre astăzi în biserică pentru o sarcină ușoară.

Calendar ortodox septembrie. Sfânta ANA, 9 septembrie. Tradiții și obiceiuri Nu trebuie să există supărări între părinți și copii astăzi, pentru că se spune că relația se va răci pentru tot restul vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel