Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră

Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie
Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Pe 6 septembrie facem pomenirea unei minuni a Sfântului Arhanghel Mihail, săvârşită în Chones, în Colose, din Frigia.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Sfântul Apostol Ioan însoţit de Filip a predicat Evanghelia la Heretop, aproape de cetatea Colose. El a prorocit că din el va ţâşni un izvor cu ape vindecătoare şi că va fi cercetat de Sfântul Arhanghel Mihail.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. La el veneau persoane pentru a primi vindecare de diverse boli. Unui păgân din Laodiceea i s-a arătat Sfântul Mihail şi i-a spus să-şi ia fiica muta şi să vină la acel izvor pentru a primi vindecare. După ce faţă a băut din acea apă, a început să vorbească. În semn de recunoştinţă a zidit acolo o biseria închinata Arhanghelului Mihail, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Arhanghelul Mihail i s-a descoperit lui Arhip şi l-a încurajat pe acesta să lovească cu toiagul în stâncă, pentru a face loc apei să treacă prin ea. Din acel moment locul s-a numit "Hones", adică "mistuire", pentru că acolo apele se mistuie în piatră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel