Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Calculele lui Robert Sighiartău: Gratis, mamă soacră, gratis!

Sighiartău
Sighiartău


Robert Sighiartău, noua stea al PNL, a ieșit cu declarații despre economiile pe care le vor face românii după ce majoritatea parlamentară va elimina supraacciza la combustibil. 

Sighiartău a calculat că la un plin șoferii economisesc 25 de lei, dacă nu mai plătesc supraacciza de 38 de bani pe litru.

Este drept că 47% dintre elevii români nu pot efectua operații matematice simple, dar Robert Sighiartău nu este elev, ci deputat. În plus, are interese în patru companii auto, care i-au adus sute de mii de lei dividende, deci vorbește din interiorul domeniului. La fel cum se pronunța în cazul legii creditului ipotecar, din poziția de proprietar de IFN și parlamentar.

Din păcate pentru români, dacă întotdeauna creșterea taxelor a fost aruncată în costuri, reducerea taxelor arareori s-a simțit în prețul final.

Pe de altă parte, nu toți românii au mașini tari, cu rezervoare de 65,2 litri, ca să economisească 25 de lei la un plin. Prezumtiva economie pare a fi mai de cel mult 15 lei, pentru cei mai mulți dintre posesorii de autoturisme. Că doar nu credeți că un ilustru reprezentant al noii școli din politică ar fi greșit o operațiune matematică simplă?

Update: La declarațiile televizate, suma avansată de Robert Sighiartău urcase la 30 de lei (economie la un plin), în medie. Pe acest model, până la emisiunile de seară Sighiartău va ajunge să țipe la moderatori: Gratis, mamă soacră, gratis!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel