Călăraşi: O femeie de 65 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN 3

O femeie de 65 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, luni, în urma coliziunii dintre două autoturisme pe DN 3 Bucureşti-Lehliu Gară, în zona localităţii Belciugatele.

La faţa locului au intervenit echipaje ISU şi de la Ambulanţă, dar şi un elicopter SMURD, care a preluat un bărbat de 67 de ani.

"Între Fundulea şi Belciugatele, pe DN 3, două autoturisme au intrat în coliziune şi o femeie de 65 de ani a decedat, iar alte patru persoane au suferit fracturi ale membrelor şi traumatisme craniene. Echipajele ISU şi cel de la Ambulanţă prezente la faţa locului au constatat că pentru o femeie de 23 de ani există suspiciunea unei fracturi a membrului inferior stâng, un bărbat de 37 de ani are traumatism cranio-cerebral minor şi escoriaţii, un bărbat de 47 de ani are traumatism cranio-cerebral minor, suspiciune de traumatism la nivelul bazinului şi fractură la membrul superior stâng, pentru un alt bărbat de 67 de ani există suspiciunea de fractură la nivelul coloanei şi al membrelor, acesta fiind preluat de elicopterul SMURD, iar o femeie de 65 de ani a decedat", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzei accidentului, circulaţia rutieră fiind întreruptă în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel