Urmărește emisiunea live


Călărași: Elevă, violată de colegii de cămin

catuse
catuse

O elevă de la Colegiul Tehnic Ştefan Bănulescu din Călăraşi, în vârstă de 15 ani, susține că a fost, luni seară, victima unui viol comis trei colegi de cămin, potrivit România TV. Eleva a depus plângere penală, iar persoanele incriminate se află la poliție pentru interogatorii.

Tânăra, elevă în clasa a IX-a, era cazată în internatul colegiului Tehnic Ştefan Bănulescu din Călăraşi. Ea afirmă că a fost chemată de un coleg de palier la el în cameră. Potrivit celor declarate de tânără, în camera de cămin, unde a fost invitată, se mai aflau alți doi băieți. Aceștia i-au propus să întreţină relaţii sexuale.

Eleva a declarat că i-a refuzat pe cei tineri, iar aceștia au violat-o, drept pentru care a depus plângere penală. În schimb, cei trei tineri incriminați neagă că ar fi violat-o pe colega lor de cămin.

Deocamdată, tinerii acuzați de elevă se află la poliție, pentru declaraților oferite România TV de către  potrivit celor declarate de Tudor Constantin, inspector general ISJ. "Unul dintre elevi a invitat-o pe colega lor de cămin la ei în cameră şi acolo s-a produs o aversiune sexuală. Fata susţine că a fost violată, băieţii neagă. Sunt cu toţii la poliţie, dau declaraţii, apoi vor merge să se recolteze probe biologice", a declarat Tudor Constantin.

"Marea problemă este că acolo există un pedagog, plătit pentur aşa ceva, un supraveghetor. Ancheta este în desfăşurare, aici este vorba de desfacerea contractului de muncă”, a continuat Constantin, care speră ca astăzi, să fie obținut și un răspuns ”ferm” din partea poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel