Câine spânzurat în centrul Capitalei. "Mi-e silă de cei care au făcut asta unui biet pui"

Florentina Constantin / 04 ian 2020 / 12:16

La doar câteva zile de la mutilarea câinelui din Satu Mare cu o petardă, un alt caz șochează. Un câine spânzurat cu o sârmă a fost găsit  în zona blocurilor Dunărea din București.

Cel care a descoperit câinele spânzurat a sunat imediat la poliţie. Au fost luate probe și deschis un dosar. 

"Anul 2020, București, centrul capitalei, Blocurile Dunărea - nici 2 minute până în piața Universității... Ziua în amiaza mare, între orele 11:00 - 12:00 bineînțeles că nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic. Polițiștii, cei drept au fost promți. Au luat probe și au cerut camerele să afle făptașii... Mi-e silă de țara asta și cei care au făcut asta unui biet pui. Nu le doresc decât aceeași soartă cruntă... Sper măcar, în acest caz, să se facă dreptate și să se aplice legea închisorii, măcar atât...", a fost mesajul transmis pe un grup de Facebook, dedicat animalelor, alături de imaginea cu animalul spânzurat.

Vezi și: Câine spânzurat în centrul Capitalei. Poliția, primele măsuri

"Cea mai josnică specie"

 

Vezi și: Câine mutilat cu o petardă. Tudor - Tim Ionescu: Aceste javre bipede reprezintă viitorii criminali ai României

"Nu o să obosesc niciodată să repet că suntem cea mai josnică specie. Nu contează tara, atrocităţi sunt peste tot. Cine a creat pentru noi cuvântul OM cred că nu ştia despre ce vorbeşte. La câteva zile, după căţeluşa căreia i-a fost băgata o petardă în gură, la Satu Mare", a fost reacția unui internaut.