Câine spânzurat în Bucureşti. Tudor Ionescu, prima reacţie după prinderea vinovatului: Mingea e la judecător

Florin Răvdan / 05 ian 2020 / 11:53

Consilierul general al Capitalei din partea ALDE, Tudor Ionescu, a reacţionat la scurt timp după prinderea celui care a spânzurat un câine de o ţeavă de gaze în centrul Bucureştiului şi a afirmat că mingea este în curtea judecătorului acum. 

!Sunt primul în a critica instituțiile care nu-și fac treaba, dar aici Poliția București a acționat rapid, prinzându-l și reținându-l pe criminal[

Poliția din Alba și cea din Satu Mare, ca să dau doar exemplele de săptămâna asta, încă nu au identificat pe nimeni în cazul acelor schingiuiri de animale.

Acum "mingea" e la judecător pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie.

Mai departe tot la judecător e "mingea" care va decide ce pedeapsă dă în acest caz. Cred că orice pedeapsă mai mică decât maximul de 1 an de închisoare prevăzut acum (și așa puțin) e o jignire la adresa societății și dă un semnal de toleranță față de acești viitori criminali în serie ai României", a scris Tudor Ionescu pe pagina sa de Facebook.