Câine împușcat în fața unui copil. S-a aflat cine e bărbatul care a tras din autoturism

Doi voluntari ai unei asociații din Maramureș au povestit azi cum au fost martorii unei scene îngrozitoare, la cinci kilometri de Borșa. Un câine a fost împușcat mortal de o persoană aflată într-o mașină de culoare roșie.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari și copilul lor au fost martori când un câine a fost împușcat la 5 kilometri de Borșa.

„Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (Maramureș) și într-o curbă au văzut un (autoturism – n.r.) roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!", scriu reprezentanții Asociației, citați de Mediafax.

Poliția a fost imediat sesizată prin serviciul 112. Potrivit imaginilor, cel care a împușcat mortal câinele, fără niciun motiv, a făcut-o dintr-un Logan roșu. Cei de la Adevărul precizează că bărbatul care a ucis câinele are 69 de ani şi este paznic de vânătoare autorizat. El avea dreptul să împuşte câinii fără stăpâni fără să fie sancţionat, incidentul având loc pe raza fondului de vânătoare, susţin oamenii legii, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel