Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Cafeau a devenit un adevărat ritual de dimineaţă, pentru o mare parte din oameni. Îi ajută să se trezească şi le oferă energie, lucruri fără de care nu şi-ar putea începe ziua în forţă. Specialiştii spun că această licoare minune, consumată fierbinte, este o adevărată comoară pentru organism

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Cafeaua trebuie consumată mereu fierbinte. Astfel, ar avea mult mai multe proprietăţi, care se activează la o temperatură ridicată. Oamenii de ştiinţă spun că ajută la pomparea oxigenului la nivelul corpului. Mai mult, cafeaua ajută la reducerea riscului de a dezvolta diabet, cancer sau depresie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Un consum regulat de cafea poate îmbunătăţi memoria sau poate îmbunătăţi starea de spirit. De asemenea, poate asigura o funcţionare mai bună a creierului. Există și o serie de teorii conform cărora cafeina, substanță regăsită în cafea, ar reduce pofta de mâncare şi ar stimula termogeneza, o metodă prin care organismul generează căldură şi energie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. Ba mai mult, ar lupta chiar și împotriva depresiei grave. Cercetătorii au ajuns la concluzia că o ceaşcă de cafea pe zi ar scădea gândurile suicidale, scrie Adevărul. Cafeaua poate ajuta și la puterea de concentrare şi memorie.

Cafea beneficii. De ce trebuie să o bei fierbinte. "Cafeaua conţine foarte mulţi antioxidanţi, iar dacă o bei cu moderaţie, cercetările ne-au arătat că ar putea avea foarte multe beneficii pentru tine. Am descoperit că această băutură fierbinte are un nivel mai ridicat de antioxidanţi", a spus chimistul Megan Fuller potrivit dailymail.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel