CRĂCIUN. Care este semnificația cadourilor

Potrivit studiilor sociologilor, este bine să oferi cadouri celor mici cu mare atenție. Care este numărul de cadouri recomandat de dat.

Potrivit studiilor făcute de sociologi în ultimii ani au scos le iveală lucruri surprinzătoare. Copiii își pierd interesul după cel de-al treilea cadou, devenind mai interesați de acțiunea de a desface ambalajul, decât de ce se află înăuntru. De obicei, entuziasmul lor va fi invers proporțional cu numărul de jucării primite.

De ce este bine să le iei copiilor trei cadouri și care sunt alegerile cele mai bune

În urma studiilor făcute de sociologi privind numărul optim de cadouri, mămicile cu experiență au mers mai departe, întocmind lista ideală de daruri pe care cei mici să le primească de la Moș Crăciun: ceva ce și-au dorit, ceva ce au nevoie și... ceva de citit. Adică o jucărie, o hăinuță sau o pereche de încălțări și o carte potrivită vârstei. Nu uita că jucăriile pot fi și educative, așadar, alege ceva îl ajută pe cel mic să se dezvolte!

Să te limitezi la trei caoduri este extrem de benefic și din alte puncte de vedere. În primul rând, bugetul tău nu va mai fi cocoșat în fiecare an, înainte de Crăciun. Apoi, cu doar 3 lucruri pe listă, vei putea muta focusul de pe cantitate pe calitate.

Ce trebuie să faci ca să reduci numărul de cadouri

Trebuie să îi spui că Moșul trebuie să le ducă daruri tuturor copiilor din lume, nu numai lui. Iar dacă ai un copil mai măricel, care știe cine îi lasă cu adevărat darurile sub brad, îi poți spune direct că nu sunt bani pentru tot ce a trecut el pe listă și că trebuie să se limiteze la ceva ce-și dorește foarte, foarte mult.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel