Buzău: Baloane tricolore pe sediul Muzeului Judeţean şi steguleţe oferite şoferilor în trafic, de Ziua Drapelului Naţional

Muzeul Judeţean Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), a organizat, miercuri, un program cultural-educativ dedicat Zilei Drapelului Naţional.

Potrivit directorului muzeului, Daniel Costache, instituţia a pregătit publicului o serie de acţiuni, printre care decorarea imobilului sediului central al instituţiei cu baloane tricolore, distribuire de steguleţe tricolore şoferilor participanţi la trafic în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu sau expunerea a două panouri cu un scurt istoric al drapelului naţional al României.

Costache a mai declarat că, pe tot parcursul zilei, accesul publicului la vizitarea colecţiilor muzeului este gratuit.

De asemenea, Garnizoana Buzău a organizat o ceremonie militară şi religioasă dedicată Zilei Naţionale a Drapelului în Piaţa Dacia din municipiul Buzău.

Manifestările dedicate acestei zile au debutat marţi seară, când a avut loc ceremonia de coborâre a Drapelului României şi depunerea acestuia la Biserica Militară din municipiul Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel